Hirdetés

Kiderült, mikortól nézhetjük a Star Wars: Ahsoka sorozatot

|

Egy rövid teaser árulta el az Ahsoka-központú széria premierdátumát.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki naprakész Star Wars-sorozatokból, vagy hamarosan az lesz - még ha A mandalóri nem is vonz már titeket így, a harmadik évad után, az Andorra mindenképp érdemes időt szakítani. Azért nem baj, ha Groguék kalandjait is megismeritek, mielőtt belevágtok majd a következő nagy szériába, az Ahsokába.

A közkedvelt jedit középpontba állító sorozat még idén debütál - a most kiadott, 30 másodperces előzetesből azt is tudjuk, pontosan mikor.

Hirdetés

A "Begin" címet viselő trailerben főleg már korábban kiadott előzetesek jelenetei bukkannak fel, de a vége a fontos: ez alapján a Disney+-ra az első rész augusztus 23-án fog felkerülni.

Az Ahsokában a Star Wars Rebels (avagy Lázadók) sorozat története folytatódik, Thrawn admirális visszatérése fenyeget. Az egész majd egy olyan filmben csúcsosodik ki, amiben szerepet kapnak A mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka karakterei is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)