Hirdetés

Kilenc év után vált ingyenessé a Total War: Shogun 2 DLC

|

Egyszerűen már nem bírjuk két kézzel megtartani azt a tartalommennyiséget, amit a szülinapját ünneplő Sega vágott hozzánk.

Hirdetés

A Total War: Shogun 2 fordulópont volt a Creative Assembly történelmében. A srácok ugyanis a Rome után következő években nem igazán találták a bölcsek kövét, ebben az időben olyan, a széria mércéje alapján legfeljebb közepesnek minősíthető próbálkozásokkal jelentkeztek,  mint az Empire és a Napoleon. A kísérletezgetést követően aztán meghozták a legjobb döntésüket, és visszanyúltak a nagy öreghez, ami annak idején sínre tette a Total Wart, a második Shogun pedig ismét felrepítette a csapatot a műfaj csúcsára.

Hirdetés

Ennek bizony már 9 éve, és a Total War iránti lelkesedés azóta is töretlen. Időközben fejlesztőstúdiót birtokló Sega betöltötte a 60. évét, aminek örömére a kiadó nyakra-főre vágja hozzánk az ingyen cuccokat. Ezúttal a Shogun 2-höz jár ingyen tartalom, méghozzá a Battle of Kawagoe nevű pálya. Ez ugyan voltaképp egy régi térkép, de eddig kizárólag a Shogun 2 előrendelői férhettek hozzá (legalábbis legálisan). A mai naptól azonban minden stratéga ingyen letöltheti.

A Sega egyébként magát a Total War: Shogun 2-t is ingyen adta még a járvány tavaszi kitörésekor, ezért ha akkor behúztad a játékot, mindenképpen csapd hozzá az ingyenessé vált DLC-t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)