Hirdetés

Kiszivárgott, mik lehetnek a PlayStation Plus novemberi ajándék játékai

|

Ismét megbízható forrás számolt be arról, hogy a Sony miket ad az előfizetőknek ajándékba.

Hirdetés

Már-már hagyománnyá vált, hogy a hivatalos bejelentés előtt kiszivárogtatja a Dealabs az aktuális hónap PlayStation Plus Essential játékait, vagyis leleplezi azokat a címeket, amelyeket a szolgáltatás alap előfizetéséhez mindenki megkap ajándékba. A novemberi felhozatal esetében sincs ez másként.

A Dealabs jelentése szerint ugyanis a Nioh 2, a LEGO Harry Potter Collection és a Heavenly Bodies érkeznek meg a játékosok gyűjteményébe az év utolsó előtti hónapjában. 

Hirdetés

Az értesülések alapján a Team Ninja által fejlesztett Nioh 2-t a PlayStation 4-gyel és PlayStation 5-tel rendelkezők is megkaparinthatják novemberben, ami arra enged utalni, hogy nem a Nioh 2 Remastered - The Complete Edition kiadásról van szó, vagyis ha a Dealabs információi helyesek, akkor 4K, 60 fps és fizetős DLC-k sem járnak az ajándékhoz. Persze ajándék lónak ugyebár...

A LEGO Harry Potter Collection-t elvileg PS4-re lehet majd behúzni és érdemes is azoknak, akiknek korábban kimaradt, hiszen tartalmazza a Years 1-4-et, a Years 5-7-et, valamint a Character Pack és Spell Pack DLC-ket is. Végezetül ott a PS4-et és PS5-öt is megcélzó Heavenly Bodies, amelyben egy űrhajóst irányíthatunk az 1970-es években, meglehetősen mókás módon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Örülni fogtok, ha tényleg a fenti három játékot jelenti be a Sony hamarosan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)