Hirdetés

Kiszivárgott, mik lehetnek a PlayStation Plus szeptemberi ajándék játékai

|

Megbízható forrásból érkezett a három cím.

Hirdetés

Lassan már menetrendszerűnek tekinthető, hogy a hivatalos bejelentés előtt kiszivárogtatja a Dealabs az aktuális hónap PlayStation Plus Essential játékait, vagyis azokat a címeket, melyeket az alap előfizetés mellett is mindenki megkap ajándékba. Ez most sincsen másként.

A Dealabs információi szerint egészen pontosan a Need for Speed Heat, a Toem, és a Granblue Fantasy Versus érkezik meg az előfizetők digitális puttonyába az év kilencedik hónapjában. 

Hirdetés

A Need for Speed Heatet valószínűleg keveseknek kell bemutatni, a Ghost Games 2019-ben megjelent játékáról van szó, ami maradjunk annyiban, nem a legkiemelkedőbb része a Need for Speed szériának. A Toemért egy svéd független csapat, a Something We Made felelős. Gyakorlatilag egy fotózós kalandról van szó, melyben fényképeket kell készítenünk egy fekete-fehér, minimalista világban.

Végezetül a Granblue Fantasy Versus egy 2 és fél dimenziós verekedős (kardozós/varázsolós) játék, ami a felsőpolcos animék látványvilágát idézni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Elégedettek lesztek a felhozatallal, ha tényleg ezeket a játékokat fogjuk megkapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)