Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus augusztusi ajándék játékai

|

Ahogy azt már megszokhattuk, most sem kellett várnunk a Sony bejelentésére.

Hirdetés

Frissítés 17:38: Ahogy arra számítottunk, megerősítették.

Korábban írtuk: Most, miután sokadik alkalommal súgja meg idő előtt, akár biztosra is vehetjük, hogy a Dealabs fórumára posztoló billbil-kun igazat mond, valóban azok lesznek a következő hónap PlayStation Plus-os ajándék játékai, amiket ő felsorolt.

Most is remek felhozatalt kapunk, függetlenül attól, hogy a szolgáltatás melyik szintjét választottuk.

Hirdetés

Két olyan játék érkezik, aminek szebb, jobban futó PlayStation 5-ös, és az előző generációval kompatibilis PS4-es változata egyaránt van: ezek a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, valamint a Yakuza: Like a Dragon. Előbbit bizonyára keveseknek kell bemutatni: az első két THPS játék remekül sikerült remake-jeit kínálja egyben, a második pedig egy remek akciójáték, a Yakuza sorozat legfrisebb része (ha nem számoljuk a Lost Judgment spin-offot). A PS4-re megjelent, de PS5-ön is futó Little Nightmares szintén népszerű lett, próbáljátok ki mindenképp.

Valószínű, hogy a Sony egyébként hivatalosan is megerősíti a délután folyamán, általában az élesítést megelőző szerdán, 17:30 körül szokták kitenni a blogposztot. Várunk és figyelünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)