Hirdetés

Kooperatív játékkal lepett meg mindenkit az Epic Games Store

|

Nem csak te, hanem az egész család örülhet az Epic Games Store mai ingyenes játékának.

Hirdetés

A GOG sem tétlenkedik, de az Epic Games Store továbbra is erőltetett menetet diktál, a tegnapi Mages of Mystralia után pedig ma a Moving Out volt a soros, ezt a játékot szerezhetitek be teljesen díjmentesen, ha az Epic Games Store-on ellátogattok a hozzá tartozó termékoldalra.

A Moving Out eredetileg 2020 áprilisában jelent meg a Team17 gondozásában. Kooperatív játékról szó, mely az Overcooked által kitaposott ösvényen halad, bár nem tud a nagy előd nyomába érni.

Hirdetés

Ettől még persze egy kifejezetten szórakoztató játék a Moving Out, ami a költözés egyébként végtelenül frusztráló mivoltát varázsolja mókássá. Paca tesztjét itt tudjátok elolvasni a játékról, letöltésért pedig a fentebbi linkekre érdemes bökni egészen holnap 17 óráig - akkor ugyanis újabb rotáció következik. 

A holnapi ingyen játékról pedig a már jól megszokott módon ismételten egy csomagolópapír árulkodik:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)