Hirdetés

Közönségkedvenc AAA-játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Jól tudja már ezt az Epic Games Store minden felhasználója: ha csütörtök, akkor újabb ingyenes játékok jönnek.

Hirdetés

A jól megszokott menetrendnek megfelelően ma délután lecserélődött az Epic Games Store aktuális ingyenes kínálata. Az elmúlt hét napban ugyebár a The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle DLC-re lehetett lecsapni egyesek örömére és minden bizonnyal elég sokak bánatára. Most viszont itt az új felhozatal, ezzel együtt pedig elstartolt az EGS nagy tavaszi leárazása is.

A mai ajándékról már sejteni lehetett, hogy mi lesz: igen, tényleg azt a Death Strandinget kaptuk meg, amire számítottunk.

Hirdetés

Hideo Kojima játéka, a Death Stranding eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4 konzolokra, majd 2020 júliusában érkezett a PC-s verzió, ezt húzhatják most be az Epic Games Store felhasználói (2021 szeptembere óta egyébként a játék már PlayStation 5-ös kiadásban is elérhető). A játékban a Norman Reedus által életre keltett Sam Porter Bridges bőrébe bújhatunk, feleadatunk pedig gyakorlatilag csomagszállítás lesz egy meglehetősen fura, posztapokaliptikus Amerikában - vagyis inkább abban a világban, ami maradt belőle. 

A Death Strandinget ide kattintva éritek el az Epic Games Store-ban. Hét napotok lesz lecsapni a játékra, ezt követően új ingyenes cím vagy címek fogják váltani. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)