Hirdetés

Különleges ajándék játékkal vár ezen a héten az Epic Games Store

|

Tényleg nem átlagos az Epic e heti ingyen játéka.

Hirdetés

A múlt héten elhalmozott minket ajándékokkal az Epic Games Store, három egészen érdekes játékot pakolhattunk be EGS-es könyvtárunkba, hogy majd amikor eljön az idő, adjunk nekik egy esélyt. A mostani is különleges mind témája, mind játékmenete miatt.

A következő egy hétben, január 26. 17:00-ig az Epistory: Typing Chronicles kalandjaiban mélyülhetünk el, egy óriásrókán lovagló fiatal lányt irányíthatunk egy origami világban, viszont az előrehaladáshoz, a fejtörők megoldásához gépelnünk kell - szavakat, angolul, helyesen. Lényegében mi írjuk le a sztorit, ami többet rejt, mint elsőre gondolnánk. A játék nehézsége ügyességünkhöz igazodik, és még egy kompetitív módban is próbára tehetjük magunkat a világ más játékosaival összecsapva.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken keresztül látogassatok el az Epic Games Store-ba, majd a játék adatlapján a GET gombot választva, ezt követően pedig bejelentkezve és a Place Orderre nyomva véglegesíthetitek a folyamatot. Ezt megtehetitek mobilról is, a letöltést pedig majd elindíthatjátok, amint géphez értek.

A jövő heti játék az Adios.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)