Hirdetés

Különleges akció-szerepjátékot ad most ingyen a GOG

|

Elindult a GOG Winter Sale, ennek örömére adnak most ajándékot is mindenkinek.

Hirdetés

GOG Winter Sale-en egy halom kedvezményes árú játék között válogathattok, olyan címekre lehet most lecsapni a megszokottnál olcsóbban, mint például a Cyberpunk 2077, a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, a Syberia: The World Before, az XCOM 2, a Metro Exodus, vagy épp a Batman: Arkham Knight Premium Edition.

A kifejezetten jó akciók mellett azonban van egy játék, amiért most egyetlen fillért sem kell fizetnetek, a GOG.com-on ugyanis teljesen ingyenesen elérhető az eredetileg 2018-ban megjelent Ghost of a Tale - ha ti is le akartok rá csapni, akkor ide kattintva kell az "Add to library" gombra kattintanotok. 

Hirdetés

A Ghost of a Tale egy független fejlesztésű, eléggé rendhagyónak mondható akció-szerepjáték. A kaland ugyanis egy olyan világban játszódik, amit antropomorf állatok (egerek, patkányok, rákok, pókok, sólymok és sok egyéb más) népesítenek be. Maga a sztori egy kataklizmikus esemény után évszázadokkal kezdődik el - anno egy titokzatos zöld tűzgolyó söpört végig a világon és változtatta élőhalottakká azokat, akik találkoztak vele.

Majdnem a teljes játékot egyetlen ember, Lionel Gallat, a DreamWorks és a Universal Pictures veterán animátora készítette el. A főhős nem más, mint Tilo, a parányi egér dalnok. Bátran tegyetek vele egy próbát akár azután, hogy elolvastátok a róla írt tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)