Hirdetés

Különleges horrorjáték az Epic Games újabb ajándéka

|

Egy olyan horrorjáték jár most ingyen, amit valószínűleg még nem próbáltatok.

Hirdetés

Mivel 10 nap múlva itt a halloween, elstartoltak a különböző leárazások is, főszerepben természetesen horrorjátékokkal. Gyakorlatilag minden digitális áruházban fut most vagy indul hamarosan valamilyen promóció, melynek keretében az átlagosnál sokkal olcsóbban szerezhetünk be kiváló alkotásokat.

Az ingyenesnél persze nincs olcsóbb, és az Epic Games Store-ra most is számíthatunk. Az e heti ajándék az Among the Sleep: Enhanced Edition, amiben egy kisbaba szemszögéből játszhatunk, aki egy furcsa rémálomban próbálja megtalálni édesanyját.

Hirdetés

A letöltés a szokott módon működik: nyissátok meg a fenti linket vagy a PC-s klienst, majd a játék adatlapján a GET gombra kattintva adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, és onnantól bármikor belevethetitek magatokat a kalandokba. Nem kell egyébként nagyon megijedni: 12-es a PEGI besorolása, nincs benne trancsírozás vagy bármi durvaság.

Ezt október 28-án a DARQ: Complete Edition fogja váltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)