Hirdetés

Leállt az Artifact fejlesztése, az egész játék ingyenes lett

|

Nagy volt a csend a Valve kártyajátéka körül, és nem véletlenül. A játék újratervezése láthatóan nem hozott kimagasló érdeklődést, így bezár a bolt.

Hirdetés

Az Artifact egy nagyon érdekes és izgalmas szabályrendszerrel működő kártyajáték lett, ami egyedi játékelemeitől függetlenül egy kissé kiégett piacra érkezett. Egy olyan műfajban, amit a piacvezetők már évek óta (ingyenes hozzáférhetőséggel) uraltak, még Richard Garfield neve sem ért semmit. Hiába a rengeteg egyedi megoldás, a játék pár hét alatt érdektelenségbe fulladt, a Valve pedig útvonalat változtatott. Illetve szeretett volna.

Az Artifact csapat elkezdett dolgozni a 2.0-s verzión, ami rengeteg játékelemet lecsiszolt és átalakított, csak senkit sem érdekelt. Most, majd egy évvel később a csapat nagyrészt befejezte ugyan a játékmenetet érintő átalakításokat, de a projekt még mindig nem érdekelt senkit. A Valve meghozta a döntést: leállnak a fejlesztéssel.

Hirdetés

Maga a játék elérhető marad 2 darabban. Az egyik, az Artifact Classic az alapjáték változatlan verzióját jelenti, míg az Artifact Foundry az a változat, ami tulajdonképpen a 2.0 bétája volt. Mindkettőt szabadon játszhatja mindenki teljesen ingyen: minden játékmód, minden kártyalap, mindkét játékváltozat teljesen szabadon elérhető mindenkinek.

Innentől nem lesznek új tartalmak, kártyák vagy javítások: az Artifact marad abban a vegetatív állapotában, amiben megjelent, de legalább már ingyen van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)