Hirdetés

Lemaradtál a Ubisoft ingyen cuccairól? Itt az utolsó lehetőséged!

|

Az elmúlt napokban több ingyen játékot és játékbeli cuccot osztogatott ünnepi hangulatban a Ubisoft, és most még mindet egyszerrre bezsebelheted, ha lemaradtál volna.

Hirdetés

Karácsonyi hangulatnak is nevezhetjük, hogy a Ubisoft napi bontásban több játékot és lootot osztogatott az elmúlt napokban az arra affinis közönségnek, de az év végi nagy hajtásban (pl. a napi Epic ingyen játékok rohama mellett) simán lehet, hogy valamiről lemaradtál.

Az akció egyébként nem volt túlságosan bonyolult, csupán be kellett regisztálni, vagy belépni Ubisoft fiókkal (ide kattintva teheted meg mindezt) Szerencsére most még itt az utolsó lehetőség arra, hogy digitáls wellness keretében mindent az arcodba boríts egyszerre.

Hirdetés

Egészen pontosan tiéd lehet egy ingyenes

  • PC-s Anno 1701 History Edition
  • PC-s Starlink: Battle for Atlas Digital Edition
  • PC-s Trials Rising Standard Edition 
  • Assassin's Creed® Valhalla: a Seafarer Settlement Pack csomag és Eivor Bayek-öltözete
  • Watch Dogs Legion: a Power Suit öltözet és a Ubisoft Mask
  • Hyper Scape: a Nahari's Pow Surfer Gift csomag

A játékbeli tárgyak minden platformon elérhetők, szóval a konzolosoknak is érdemes kettőt kattintani értük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)