Hirdetés

Lemondod az előfizetésed, ha meglátod az Xbox Live Gold decemberi ajándék játékait

|

Vagy ha nem is, legalább újabb megerősítést kapsz, hogy nem az ajándékok miatt érdemes előfizetni az Xbox Live Goldra vagy a Game Pass Ultimate-re.

Hirdetés

A játékipar egyik nagy rejtélye jelenleg, hogy miért ragaszkodik az Xbox a Gold felhasználók megajándékozásához - szívesen látnánk számokat arról, hogy az előfizetők közül hányan töltik le a havi két játékot. A jelenlegi gazdasági helyzetben még talán abból sem lenne probléma, hogy elengedik a promóciót, de nem csökkentenek árat.

Mindenesetre a Játékok Golddal promóció decemberben is tart, ezúttal is két játékkal lehetnek gazdagabbak az újdonságokra fogékony előfizetők.

Ezek közül az egyik a Colt Canyon, amit december 1. és 31. között lehet majd letölteni. Ez egy felülnézetes western lövöldözős játék, amiben banditák hordáival kell elbánnunk randomizált pályákon, több mint 100 fegyvert használva.

Hirdetés

A másik a Bladed Fury, egy a kínai történelem és mitológia alapján készült oldalnézetes akciójáték, melyben egy Ji nevű hercegnővel szolgáltathatunk igazságot. Ezt december 16-tól január 15-ig adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz.

Továbbra is azt javasoljuk, hogy aki olcsón akar jó játékokkal játszani, válassza az Xbox Game Pass Ultimate-et, amely rendszeresen bővül izgalmas címekkel, tartalmazza a Goldot, és egy teljes játék árának töredékébe kerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)