Hirdetés

Lubickolunk a Free Play Days e heti ingyenes játékában

|

Újabb hétvége, újabb ingyenes mókázás az Xbox tagok számára.

Hirdetés

A Microsoft minden hétvégén elérhetővé tesz egy maréknyi játékot az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate tagoknak, melyeket extra költség és korlátozások nélkül élvezhetünk az adott hét hétfőjéig. Még gyengébb alkalmakon is kapunk legalább két kipróbálható címet, de most úgy tűnik, hogy a Microsoft kifogyott lehetséges ajánlatokból. Van mit játszani, de választási lehetőségünk nincs: a mostani Free Play Days alkalmon csak az I Am Fish című móka játszható.

Az I Am Fish egyébként egy nagyon mókás kis platformer-kalandjáték, amiben nem túl meglepő módon egy halat alakítunk. Célunk, hogy különböző akadályok megkerülésével kimeneküljünk az óceánba egy akváriumból.

Hirdetés

Ha menekülés közben megtetszene a cucc, akkor a Free Play Days alatt akciósan megvásárolhatjátok azt, és ezesetben hétfő után is folytathatjátok a kalandot.

A Free Play Days alkalom mától hétfő reggel 8-ig lesz élvezhető. A mentésetek megmaradnak, így ha valamikor a jövőben folytatnátok a bulit, akkor erre minden lehetőségetek meglesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)