Hirdetés

Ma egy legendás, posztapokaliptikus széria nyitányát adja ingyen az Epic Games Store

|

Ismét megéri párat kattintani, hiszen egy mára klasszikussá vált játékot ad ajándékba az Epic Games Store.

Hirdetés

Egyre biztosabbá válik, hogy hiteles volt az a lista, ami nemrég kiderült az Epic Games Store ünnepi ajándékairól, hiszen a Defense Grid és az Alien: Isolation után ma a Metro 2033-at kaptuk meg karácsonyi meglepetésként. 

Az első Metro játék tíz évvel ezelőtt, 2010 márciusában jelent meg, majd három évvel később folytatást kapott, ez lett a Metro: Last Light, míg végül tavaly, tehát 2019-ben megérkezett a legújabb rész, a Metro Exodus.

Hirdetés

Ti most az első játék, a Metro 2033 bővített, Redux kiadását zsebelhetitek be, ez 2014-ben adták ki egyébként. A kivételesen minőségi posztapokaliptikus kalandtól egyetlen kattintás választ el benneteket, az Epic Games Store-ban  tudjátok azt bezsebelni 6910 forint helyett díjmentesen.

Ha minden igaz, akkor holnap a Tropico 5-tel folytatódik majd a sor, de biztosra csak akkor mehetünk, amikor délután öt órakor leleplezik a következő ingyenes címet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)