Hirdetés

Ma is egy játékot ad ingyen a Ubisoft

|

A karácsonyi Ubisoft promóció keretében egymást váltják a játékbeli jutalmak és a teljes játékok.

Hirdetés

A Ubisoft's Happy Holidays promóció keretében eddig behúzhattunk egy kiegészítőcsomagot az Assassin's Creed Valhallához és egyet a Watch Dogs: Legionhöz, valamint megszerezhettük a Starlink: Battle for Atlas teljes változatát, mely anélkül is teljes mértékben élvezhető, hogy valódi figurákat vennénk hozzá (de persze úgy az igazi).

Az ünneplés holnapig tart, ma ismét változott az ajándék. Holnap délután 2-ig a Trials Rising Standard Edition PC-s változata szerezhető meg, mely a motoros ügyességijáték-sorozat legújabb, tavaly februárban megjelent része.

Hirdetés

Ahhoz, hogy a tiétek legyen, látogassatok el a fenti linken található oldalra, jelentkezzetek be, majd kattintsatok a PC gombra, és a játék máris bekerül a Ubisoft Connect könyvtáratokba.

Holnap is jelentkezünk majd egy újabb napi ajándékkal, ami, ha folytatódik a tendencia, megint valami apróság lesz, de ezt még nem tudhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)