Hirdetés

Már a halloweenre készül az Epic Games Store a jövő heti ingyenes játékaival

|

Még van pár hét az amerikai gyerekek kedvenc ünnepéig, de úgy tűnik, hogy a Fortnite kiadója szerint ideje megalapozni a hangulatot.

Hirdetés

Nem mostanában kezdődött, hogy a kiadók, fejlesztők, illetve a különféle digitális piacterek szó szerint ingyen vágják hozzánk játékaikat, de a pandémia alatt pörgött csak fel igazán ez a gyakorlat. A nagylelkűség mögött persze mindig jól megfontolt üzleti szándék lapul, de amíg mindenki úgy érzi, hogy nyert (értsd: a gamerek zöme pénzt spórol, a cégek reklámot csinálnak termékeiknek és szolgáltatásaiknak), addig igazából felesleges is a miérteket firtatni. A lényeg, hogy most már egyetlen forint elköltése nélkül is szép kis kollekciót építhetünk magunknak, aki pedig mindenevő, és nem akar feltétlenül a legújabb címekkel játszani, az remekül elszórakozhat az indie-től az AAA kategóriáig, a stratégiáktól az FPS-ekig, a kalandjátékoktól az RPG-kig a teljes palettát lefedő ajándékokkal.

A folyamatos utánpótlásról elsősorban az Epic Games Store gondoskodik, hetente két játékra számíthatunk a Fortnite és az Unreal Engine mögött álló cég digitális disztribúciós platformjától. Most a Runbow és a The Drone Racing League Simulator párosa vár arra, hogy a megadott határidőn belül hozzáadjuk fiókunkhoz. De már a jövő heti kettősről is lehullott a lepel.

Hirdetés

A Rising Hellben, a Tahoe Games roguelike elemeket is tartalmazó vertikális platformerében nem oldalirányban haladunk elsődlegesen, mint azt a műfaj legtöbb képviselőjétől megszoktuk, hanem egyre magasabbra és magasabbra törünk. Mivel a cél megpattanni a pokolból (miközben zúzós heavy metal szól a hangszórókból), teljesen logikus, hogy így épülnek fel a pályák. Permadeath-szel, az elhalálozások alkalmával véletlenszerűen újragenerált környezettel és démoni főellenfelekkel kell szembenézniük a szökéssel megpróbálkozó játékosoknak, akik egyedi képességekkel rendelkező karakterekből és különféle játékmódokból válogathatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És ha már egyszer megjártuk a poklot, miért ne tennénk meg másodjára is (ezúttal már csak képletesen) , az ugyancsak pixel art grafikával rendelkező, nyilvánvaló heavy metal ihletettségű Slain: Back from Hell segítségével? Bathoryn szerepében egy gótikus dark fantasy világ démoni urait kell kardélre hánynunk, de nemcsak az ellenfelektől kell tartanunk, hanem a pályatervezők által gondosan elhelyezett halálos csapdáktól is.

Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)