Hirdetés

Már böngészőben is játszható a Red Alert 2 multiplayer módja

|

Ha nosztalgiáznátok egy kicsit a hétvégén, akkor a figyelmetekbe ajánlunk egy remek rajongói projektet.

Hirdetés

Eredetileg 2000-ben jelent meg a Command & Conquer: Red Alert 2, amit még az azóta megszűnt Westwood Studios készített, és valószínűleg világszerte rengeteg LAN-parti központi szereplője volt jó néhány évvel ezelőtt. Az RTS persze még manapság is viszonylag könnyedén beszerezhető, ám ha valaki nem szeretne vesződni a telepítéssel, hanem azonnal összehozna egy meccset a pajtásaival, annak már csak elég a böngészőjét elindítania.

Hirdetés

A Red Alert 2: Chrono Divide nevű rajongói játéknak köszönhetően pillanatok alatt a klasszikus RTS-ben találhatjuk magunkat, ugyanis böngészőben játszható a cucc, így értelemszerűen telepítenünk sem kell azt. Habár az alkotás még elég korai verzióban van, már most élvezhető állapotnak örvend, és pofonegyszerűen csatlakozhatunk másokhoz egy kis stratégiai összecsapásra, vagy akár létre is hozhatjuk saját meccsünket, ha idegenek helyett inkább a pajtásokkal mérnénk össze erőnket.

Ha kipróbálnátok a böngészős Red Alert 2-t, akkor látogassatok el erre az oldalra, ahol seperc alatt készíthettek magatoknak egy fiókot, és indulhat is a móka. Illetve érdemes lehet felkeresni a projekt hivatalos oldalát is, ha további részletekre vagytok kíváncsiak.

Ezt pedig csak úgy itt hagyom:

Ti milyen régi játékból látnátok még böngészős változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)