Hirdetés

Már csak pár órád van arra, hogy ingyen behúzd ezt a katonai szimulátort

|

20 éves a legendás Arma széria, melyet most 20 teljesen napon át ünnepel a Bohemia Interactive. Ennek kereteiben zsákolhatjátok be az egyik klasszikus epizódot.

Hirdetés

20 évvel ezelőtt, egészen pontosan 2001. június 22-én startol el az Arma széria, az a videojátéksorozat, melynek újabb és újabb részei egyre nagyobb tömegeket hódítottak meg. A jeles alkalmon felbuzdulva most a Bohemia Interactive stúdió egy hatalmas, 20 napon át tartó ünnepséget rendez, ha pedig elég gyorsak vagytok, akkor egy ajándék játékkal válik teljessé számotokra a buli.

Az egyik közkedvelt Arma epizód, az eredetileg 2011-ben megjelent Arma: Cold War Assault ugyanis most ingyenesen bezsákolható.

Hirdetés

Egészen pontosan ma este 20:00-ig van lehetőségetek arra, hogy a GOG.com megszerezzétek a játékot, ehhez pedig csak kecsesen ide kell kattintanotok. Elvileg a Streamen is ingyenesnek kéne lennie a játéknak, de nálunk valamiért 3,99 eurós árat mutat a Cold War Assault adatlapja.

GOG-on mindenesetre gond nélkül le lehet csapni a játékra, ha ránk hallgattok, akkor így is tesztek az elkövetkező órákban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)