Hirdetés

Már ingyen elérhető az A Total War Saga: Troy, ne maradj le!

|

Holnap 15:00-ig ingyenes a legújabb Total War játék, utána viszont visszaáll a 49,99 eurós, eredeti ár.

Hirdetés

Egy ideje már készülhetünk az Epic Games Store legújabb izgalmas ajánlatára, remélhetőleg ti is megjelöltétek a naptárban a mai napot. Ritkán debütál ilyen volumenű játék úgy, hogy azok, akik az első 24 órában hozzáadják könyvtárukhoz, teljesen ingyen játszhatnak vele, amennyit csak szeretnének.

Hirdetés

A feladat annyi, mint bármely más játék esetében: nyissátok meg az Epic Games Store kliensét vagy az A Total War Saga: Troy adatlapját, kattintsatok a GET gombra, majd jelentkezzetek be, és fejezzétek be a "vásárlást". Ezt követően már indulhat is a letöltés, és harcba szállhattok Trója vagy Spárta oldalán, Windows-on és Mac-en egyaránt.

Tesztünket a játékról a linken olvashatjátok. A heti ingyenes játékok egyébként 17:00-tól lesznek elérhetőek, erről majd külön is szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)