Hirdetés

Már itt is van az Epic Games Store második ingyenes játéka

|

Ezúttal egy roguelite akció-platformert rejtett a csomagolás.

Hirdetés

Egy korábbi szivárgásnak hála már sejthettük, hogy az Epic Games lelkes ajándékszórásba kezd az ünnepekhez közeledve, de tegnap végérvényesen meggyőződhettünk róla, hogy a cég idén is életben tartja ezt a hagyományt. Egészen december 30-áig naponta más játék vár arra, hogy ingyen megszerezzük.

Ráadásul még abban is igaza volt a szivárogtatónak, hogy melyik játékkal kezdi az Epic Games a sort. A Shenmue III volt az. És ha ebben nem tévedett, akkor talán azzal sem lő mellé, hogy a december 25-ei ajándék lesz mind közül a legnagyobb durranás.

Hirdetés

Körülbelül másfél éve jelent meg, tehát még viszonylag frissnek mondható a gyors tempójú lövöldözést platformelemekkel és bizonyos roguelike mechanikákkal ötvöző Neon Abyss. A játékban a Grim Squad tagjaként az a feladatunk, hogy kiverekedjük magunkat az alvilágból és legyűrjük az új isteneket. A játék egyik különlegessége, hogy a menet közben megtalált tojásokból peteket kelthetünk ki, amelyek annál tovább fejlődnek, minél hosszabb ideig maradunk életben.

Hozzáadni a kollekciónkhoz nem tart tovább néhány kattintásnál: egyrészt erre való a fenti link, de ha az a rokonszenvesebb megoldás, akár be is jelentkezhettek az Epic Games Store kliensébe, ahol a játék adatlapjára navigálva már csak a GET gombot kell megnyomni. Ezt holnap (december 18.) 17 óráig tehetitek meg.

Van ám még egy tradíciója az Epic Gamesnek, méghozzá az, hogy a soron következő játékot takaró csomagolópapíron elrejt egy apró utalást. Szerintetek melyik lehet a következő játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)