Hirdetés

Már letöltheted az Epic Games Store újabb ajándékát!

|

Ezen a héten egy játék jár, ami sajátos kihívást kínál.

Hirdetés

Mindenhol dübörögnek a fekete péntek alkalmából szervezett leárazások, és az Epic Games Store sem marad ki ebből, úgyhogy ha olcsón akartok játékokat szerezni, mindenképp nézzetek körül a december 3-áig tartó Black Friday Sale kínálatában. Előtte azonban érdemes behúznotok az e heti ajándékot, nehogy elfelejtődjön, mert megint egy egészen érdekes címet kaparinthatunk meg.

Ez a MudRunner, ami a Spintires sorozat utódjaként ismét veszélyes tájakra utaztat minket: a szibériai vadont kell átszelnünk egy térkép, egy iránytű, és egy nem kimondottan megbízható autócsoda segítségével. Tizenkilenc járművet vezethetünk, melyek mindegyike másképp viselkedik, és fontos, hogy megfelelően adaptálódjunk a környezet adottságaihoz.

Hirdetés

A jövő héten ezt egy nagy sikerű indie játék, a Cave Story+ váltja majd, mely a 8- és 16-bites játékok korát idézi meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)