Hirdetés

Már most belevethetitek magatokat a Halo Infinite ingyenes többjátékos módjába

|

Jóval a Halo Infinite megjelenése előtt elindult a multiplayer béta első szezonja.

Hirdetés

A ma esti Xbox Anniversary Celebration során hivatalos is bejelentették, hogy nem kell a Halo Infinite megjelenéséig várni az ingyenesen játszható multiplayer módra, az ugyanis már a mai napon elstartol (egyelőre bétaként).

Bárki szabadon letöltheti tehát a Halo Infinite multis szekcióját, és nekieshet a játéknak.

Hirdetés

Fontos azt is észben tartani, hogy a Battle Passben most megszerzett eredményeink továbbvihetőek lesznek a teljes verzióba, szóval bőven megéri akár ma este nekiesni a multinak, és darálni az első szezont, hiszen nem a fióknak dolgozunk, minden amit elérünk, a miénk marad decemberben is. 

Az indulás mellé természetesen egy új előzetes is dukált.

A Halo Infinite 2021. december 8-án fog megjelenni PC-re, valamint Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)