Hirdetés

Már vár rátok az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Egy nagy sikerű indie platformert tölthetünk most le anélkül, hogy bármennyit fizetnünk kellene érte.

Hirdetés

Egyelőre kiértünk a mindenféle akciókkal és csábító ajánlatokkal teli összetett labirintusból, de egy hét múlva a The Game Awards, nem sokkal később pedig a karácsony szolgál majd újabb leárazások alapjául. Addig bízhatunk az Epic Games Store-ban, ami továbbra is hetente ad valami ajándékot (az ünnepek alatt valószínűleg gyakrabban).

Erre a hétre egy közismert indie játék, a Cave Story+ jutott. A 2010-ben megjelent Cave Story kibővített változata a 8- és 16-bites játékok korát idézi, de nem csak a nosztalgiafaktor miatt érdemes adni neki egy esélyt.

Hirdetés

Sok dícséretet kapott a története, a játékmenete, a hatalmas, felfedezésre váró világa, egyedi stílusa is., több mint 20 bossharcot vívhatunk meg, hat variácóban játszhatjuk, 15, fejleszthető fegyver vár minket, és a végén 4 eltérő befejezéshez juthatunk el.

A jövő hét nagyon durva lesz: a Pillars of Eternity - Definitive Edition és a Tyranny - Gold Edition következik, mindkettő klasszikus RPG, igazi időtemetők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)