Hirdetés

Mára is jutott egy remek ingyenes játék az Epic Games Store-tól

|

Mostanra bizonyára mindannyian ismeritek a dörgést, letelt a 24 óra, így már másik ajándék vár ránk, ha felkeressük az Epic Games disztribúciós platformját.

Hirdetés

Lassan már része a mindennapos rutinnak, hogy az ötórai teával egyidőben felkeressük az Epic Games Store-t, hogy pár kattintással tovább hizlaljuk egyre terebélyesebb könyvtárunkat. Ha ugyanis valaki kezdettől fogva lecsapott az ingyenes játékokra, az mára bőven száz cím fölött jár anélkül is, hogy akár egyetlen fillért költött volna az oldalon.

Mivel az elmúlt két alkalommal kimondottan nyomasztó alkotásokat kaptunk (Inside és Darkest Dungeon), cseppet sem bánjuk, hogy ezúttal egy jóval szívderítőbb játékra esett az Epic Games választása.

Hirdetés

Ebből fakadóan a következő 24 órában ingyen lehet a tiétek a My Time at Portia, amelyről első ránézésre senki sem mondaná meg, hogy posztapokaliptikus akció-szerepjáték némi szimulációs beütéssel. A Pathea Games bájos küllemű alkotásának története szerint ugyanis a civilizáció elpusztult, a túlélők pedig több generációval később a felszínre merészkedtek, hogy újjáépítsék társadalmukat.

A mi feladatunk pedig nem más, mint Portia városának legjobb építőjévé válni. Gyűjtögetés, kraftolás, építkezés és harc alkotja a játékmenet gerincét. Amennyiben elnyeri tetszéseteket, úgy van egy jó hírünk: októberben bejelentette a stúdió, hogy készül a folytatás My Time at Sandrock címen. Utóbbi a tervek szerint korai hozzáférésben debütál majd a (tessék megkapaszkodni!) Steamen 2021 márciusában, a végleges verzió a rá következő nyáron várható Switchen, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is.

Ha minden igaz, a holnap a Night in the Woods veszi majd át a stafétát. Természetesen beszámolunk a váltásról akkor is, ha helyette netán valamilyen más meglepetéssel készülne az Epic Games.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)