Hirdetés

Mától ad napi egy játékot ingyen az Epic Games Store, itt az első

|

24 óránként változik az ajándék, összesen 15 teljes játékot húzhatunk be az ünnepi promóció során.

Hirdetés

Idén is visszatért az Epic Games Store ünnepi promóciója, aminek keretében nem hetente, hanem naponta jár valami a digitális bolt egyre bővülő kínálatából. Tegnap egy egészen gyanús lista kezdett el kerengeni a neten, és most már tudjuk, legalább részben valódi volt-e.

A mai teljes játék, mely holnap 17:00-ig szerezhető meg, utána viszont bármikor korlátlanul játszható, a Cities: Skylines. A Colossal Order és a Paradox városépítős játéka megjelenésekor nagyon könnyen lenyomta a SimCity-t, és azóta is rengeteget fejlődött, úgyhogy mindenkinek ajánlott, aki érdeklődik a tycoonok iránt.

Hirdetés

Holnap 17:00-kor mindenképp gyertek vissza ide a GameStar Online-ra, mindenképp szólni fogunk arról, hogy mi következik. Valószínűleg nem a Resident Evil VII, és holnapután sem jár ajándékba a The Witcher 3: Wild Hunt, de nem állíthatjuk ezt 100%-os bizonyossággal ebben a mai, folyton változó világban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)