Hirdetés

Mától naponta ad újabb játékot ingyen az Epic Games Store, itt az első

|

Egy akciójáték a mai ajándék, de már arra is tippelgethetünk, mi lesz a holnapi.

Hirdetés

Van az Epic Gamesnek egy olyan jó szokása, hogy az ünnepek környékén (egész pontosan évente kétszer) a szokásosnál is adakozóbb lesz, nem hetente, hanem naponta ad egy-egy játékot. Ilyenkor érdemes nagyon figyelni, mert ha 24 órán belül nem adjuk hozzá a fiókunkhoz, elúszik, és csak reménykedhetünk, hogy később újra ingyen kínálják.

A promóció ma indul, és ahogy azt egy szivárogtató megszellőztette, az első ajándék a Shenmue III.

Hirdetés

A nagy múltú Shenmue sorozat 2019-ben megjelent, harmadik részében Ryo Hazukit, egy 18 éves japán harcművészt irányítjuk, aki bosszút akar állni apja haláláért. Útja során meg kell fejtenie a Phoenix Mirror ereklye rejtélyét, be kell járnia Kína vidéki területeit, továbbá részidős munkákat vállalhat, árkád játékokat játszhat, és kipróbálhatja magát szerencsejátékokban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha megszereznétek, kattintsatok a fenti linkre, vagy keressétek meg a játék adatlapját az Epic Games Store kliensében, és bökjetek a GET gombra. Az ajánlat csak 24 órán át, december 17. 17:00-ig él.

A holnapi játék csomagolópapírján torták vannak. Szerintetek ez mire utalhat? (Nem, valószínűleg nem a Portalra.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)