Hirdetés

Még a Gears 5 is ingyen játszható Xbox konzolokon a hétvégén

|

Visszatért a Free Play Days, és a Microsoft ismét ingyenessé tett három játékot egy időre.

Hirdetés

Továbbra is gyakori, hogy ingyen szerezhetünk be játékokat különböző platformokon, hiszen elég csak például az Epic Games ajándékaira gondolni, aminek hála már egész szép gyűjteményt rakhattunk össze a cég saját platformján. Persze nem szabad megfeledkezni az ideiglenes ingyenes időszakokról sem, hiszen az ilyen promóciók révén szintén lehetőségünk nyílik kipróbálni olyan kalandokat, amikre amúgy lehet, hogy rá sem néznénk.

A Microsoft Free Play Days kezdeményezése is ez utóbbi kategóriába tartozik, és nemrég vissza is tért három remek alkotással, amelyeket Xbox One-on, Xbox Series X-en és Series S-en pörgethetünk.

Hirdetés

A mostani ingyenes időszak magyar idő szerint december 14-én, reggel 8:59-kor ér véget, szóval egész hétvégén akadálytalanul mehet a játék. Ezúttal a tavaly megjelent Gears 5, illetve a Metro 2033 Redux és a Book of Demons játszható ingyen, szóval elég változatos a kínálat.

Ahogy azt már megszokhattuk, most is csak azok élhetnek ezzel a lehetőséggel, akik rendelkeznek aktív Xbox Live Gold előfizetéssel vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagsággal.

Ti kipróbáljátok valamelyik játékot a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)