Hirdetés

Még több ingyen játékot vág hozzánk a Sega

|

A kiadó nagylelkűnek érzi magát a 60 születésnapján, ezért a következő napokban több játékot is ingyen kínál majd.

Hirdetés

A Sonic the Hedgehog 2-n túl is vannak még ajándékai a Sega-nak. A kiadó idén tölti be 60 életévét, így egy rakat játék árát vágták le a Steamen, de ez csak a jéghegy csúcsa. A következő pár napban négy ingyenes csodával fognak meglepni minket, melyek közül az egyik egy kifejezetten érdekes, játéktörténelmi darab.

Hirdetés

Már megjelent egy klasszikus, felső nézetes, tankos PvP móka Armor of Heroes címmel, amit az Endless Zone mai megjelenése követ. A harmadik érkező a Streets of Kamurocho, egy Yakuza és Streets of Rage mashup lesz, a sort pedig a Golden Axed zárja.

Utóbbi la felhozatal legizgalmasabb darabja, mivel ez az egykor fejlesztés alatt álló, de később kukázott Golden Axe Reborn egypályás prototípusa.

Ha meglátogatjátok a SEGA 60. évfordulójára épített weboldalt, és ott bejelentkeztek a megfelelő fiókotokkal, akkor még a NiGHTS into Dreams egy példányát is ingyen behúzhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)