Hirdetés

Megéri várni az Epic Games Store jövő heti ingyen játékait?

|

Nem lesz akkora durranás a felhozatal, mint a héten bedobott ingyenes EGS címek, de azért érdekes játékok jönnek.

Hirdetés

Ha az ember nem is használja másra az Epic Games Store-t, csak heti alapon összekattintgatja magának az ingyenes játékokat, akkor is méretes könyvtára lehet mára. Nyilván a jólét és a bőség sokakkal elfeledteti, hogy ez nem természetes jelenség, hangosodnak az "ez ingyen sem kéne" röffentések az elkényelmesedett, ingergazdagságba fulladt felhasználói páholyból, de ha nem is jönnek minden héten AAA címek az Epic jótékonysági marketinggépezetéből (meglehetős képzavar ez, de levédetem), azért a kisebb játékokat is érdemes lehet kipróbálni, megismerni.

Jövő héten ismét két címet kapunk, amelyek nem lesznek akkora szenzációk, mint a csütörtökön debütált páros, de egy esélyt mindenképpen érdemelnek. Legalábbis szerintünk. 

Hirdetés

Az eredetileg Wii U-ra debütált Runbow például remek partijáték lehet, amelyben kicsit Mario-szerű, oldalnézetes 2D-s platformerre idéző játékmenetet vegyítenek ötletes, dinamikusan változó elemekkel, ötletes vizuális kivitelezéssel, kiváló zenékkel, egyedül és multiban is remek szórakozást, és kellően rétegezett kihívást nyújt a játékosoknak.

A The Drone Racing League Simulator címéből nem nehéz kitalálni, hogy miről is van szó, és ha már a valóságban sokkal nehezebb drónokkal játszani a 2021-ben életbe lépett törvényi szabályozás miatt, mint évekkel ezelőtt, így jól jöhet a repülő masinák szerelmeseinek egy virtális aréna a legjobb gépekkel és persze a hivatalos verseny élményével fűszerezve.

Ti tesztek valamelyikkel egy próbát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)