Hirdetés

Megérkezett az Epic Games e heti ajándéka

|

A stratégiai játékok kedvelőinek szól most a promóció.

Hirdetés

2018 decemberében kezdett el játékokat osztogatni az Epic Games Store, azóta több száz címet adhattunk könyvtárunkhoz anélkül, hogy egy forintot is kellett volna fizetnünk értük. Várható volt, hogy egy idő után lesz ismétlés, de ez nem baj: aki egyszer lemaradt, esélyt kap, hogy másodszorra már ne szalassza el a lehetőséget.

A Galactic Civilizations III majdnem pont egy éve, január 21. és 28. között volt ingyenes, és most még egy héten át behúzható.

Hirdetés

A játék egy tartalmas 4X stratégia, amiben több faj közül választhatunk, majd azt képviselve vezethetjük civilizációnkat a dicsőség felé vezető úton.

Aki szeretné megkaparintani, az Epic Games Store klienséből vagy a fenti linkre kattintva teheti ezt meg, csak a GET gombra kell bökni, majd befejezni a vásárlást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő ajándék a Relicta nevű belső nézetes puzzler lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)