Hirdetés

Megint kiszivárogtak a következő ingyenes PlayStation Plus játékok, 2023 januárjában is kiemelkedő lesz a kínálat

|

Már menetrendszerintinek mondható, hogy idő előtt kiderül, milyen ingyenes PlayStation Plus címekkel készül a Sony. Most is megvan az ok az örömre.

Hirdetés

Miközben a Microsoft abszolút minimumra tekerte a lángot az Xbox Live Gold előfizetések mellé járó ajándék játékok kapcsán, a Sony továbbra is kifejezetten felsőpolcos címeket vág hozzánk hónapról hónapra. Nem volt ez másként idén decemberben sem, hiszen még mindig behúzható például a Mass Effect Legendary Edition, a 2023-as év pedig egy friss szivárgás szerint hasonlóan erősen indulhat.

DealLabs kötelékébe tartozó Billbil-kun szerint ugyanis a három januári ajándék játék közül az egyik az eredetileg 2019 novemberében megjelent Star Wars Jedi Fallen Order lesz. Ez abból a szempontból is remek lenne, hogy márciusban már a folytatás fog megjelenni, így még mindenkinek gyorsan lesz egy kis ideje bepótolni Cal Kestis első kalandját.

Hirdetés

A Star Wars Jedi Fallen Order mellett elvileg megkapjuk a Fallout 76-ot is, amit teljesen jogosan csapkodtak meg gumipapuccsal elég sokan a megjelenés környékén, de vitathatatlan, hogy azóta egy halom frissítés és javítás próbálta meg helyrepofozni a dolgokat. Ingyen pedig legalább egy próbát megérhet a Bethesda játéka.

A sort Thomas Happ retró stílusú, Metroid utánérzésű játéka, az Axiom Verge 2 zárja, ha minden igaz. 

Elégedettek lesztek, ha pár nap múlva a Sony is ezeket a címeket jelenti be hivatalosan?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)