Hirdetés

Megjelent és ingyenes a Crucible, az Amazon első lövöldéje

|

Az ingyen játszható Crucible első szezonja júliusban érkezik, addig van időnk megszokni a mechanikákat és tanulgatni a játékmenetet, hogy felkészülten vághassunk bele a kihívásokba.

Hirdetés

Az Amazon a filmipar után a videojátékok piacán is kipróbálja magát, ehhez pedig egy csapatalapú ingyenes multiplayer mókát raktak össze. A Crucible külső nézetes lövöldözést és jó pár játékmódot kínál azoknak akiket megfogott a furcsa világ és a meglehetősen hektikus látvány - a kaland már bárki számára elérhető. 

Hirdetés

A játék megtalálható a Steam kínálatában, és jelenleg egy nyolc hetes pre-season pörög a szervereken, ami ugyan a szezonbérlet megvásárlóinak tartogat néhány kihívást és feloldható jutalmat, de mindez csak bemelegítés az első valódi szezon előtt, mely július 15-én élesedik majd. A megjelenéshez érkezett egy előzetes is, mely a játék hangulatát hivatott bemutatni:

A stúdió feje, Louis Castle elmondta: minden szezont nagyjából nyolc hetesre terveznek, ezzel megerősítve azt, hogy a játék mint szolgáltatás modellt tekintik majd irányadónak a fejlesztés során. Kíváncsian figyeljük, hogy a Crucible-lel vajon sikerül-e megvetnie a lábát az Amazonnak a gaming-piacon is.

Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)