Hirdetés

Megjöttek az Epic Games Store e heti ajándékai, töltsd őket hamar!

|

Nehogy aztán egy hét múlva csak szomorkodj, hogy lemaradtál.

Hirdetés

Két kevésbé ismert, de egész érdekes játékkal szolgált az elmúlt egy hétben az Epic Games Store azoknak, akik hajlandóak négy kattintásnyi energiát szánni PC-s játékok megszerzésére. Máris itt a váltás, most is két címmel bővíthetjük azon játékok listáját, amik kapcsán reméljük, hogy egyszer beleférnek az időnkbe.

Pedig az e heti ajándékokra érdemes időt fordítani. Az egyik, nagyobb dobásnak számító cím a Dishonored: Death of the Outsider, a népszerű sorozat kvázi harmadik része, amiben nem Corvót, hanem Billie Lurkot irányítjuk, és célunk az Outsider meggyilkolása. Izgalmas, változatos lopakodós akciójáték, ha eddig kimaradt, pótoljátok mihamarabb.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a City of Gangsters, egy menedzser-tycoon játék, amiben a '20-as évek környékén kell egy bűnszervezetet felépítenünk, szeszfőzdéket üzemeltetnünk, tartozásokat behajtani, csupa illegális tettet elkövetni.

Mindkettőt megtaláljátok a linken, a GET gomb megnyomása, bejelentkezés, majd a Place Orderre bökés után akár már játszhattok is. Ha mobilról vagytok, akkor is csináljátok végig a lépéseket, és amint géphez értek, indulhat a letöltés.

A jövő hét ajándéka a Recipe for Disaster.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)