Hirdetés

Megjöttek az Epic Games Store újabb ingyen játékai, húzd be őket hamar!

|

Két ajándékkal vár most mindenkit az Epic Games digitális áruháza.

Hirdetés

Bizonyára mindenki időben értesült arról, hogy ingyenes volt a Shadow of the Tomb Raider az elmúlt egy hétben - nem először, és lehet, hogy nem utoljára, de aki vagy most, vagy korábban behúzta, az hátradőlhet és várhatja a további ajándékokat, aki meg ismét lemaradt, búsulhat és reménykedhet, hogy ha ingyenessé nem is válik a legutóbbi Tomb Raider trilógia legújabb része, legalább valami akcióban jelentősen lecsapják az árát.

Most egészen más játékok várnak ránk az Epic Games Store-ban. Az egyik a Hundred Days nevű borász-szimulátor, ami Windowson és macOS-en is elindul (M1-es vagy M2-es gépeken sajnos nem). Feladatunk, hogy a lehető legjobb bort készítsük, a csúcsra juttassuk borászatunkat, és még azt is mi tervezzük meg, hogy milyen legyen a címke a palackon.

Hirdetés

A másik ajándék a Realm Royale Reforged - Epic Launch Bundle, ami a felfrissített játékhoz kínál skineket és egy Nogard mountot. Az egyébként ingyenesen játszható battle royale-ban különböző kasztok közül válogathatunk, valamint képességeink és egyedi fegyvereink is szerephez jutnak.

A letöltéshez a fenti linkekre kattintva látogassatok el a játékok adatlapjára, majd a GET gombra bökve, illetve bejelentkezést követően a Place Orderre nyomva már be is húzhatjátok őket.

A következő két játék a Spirit of the North és a The Captain lesznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)