Hirdetés

Megjöttek az újabb Epic Games Store-os ingyen játékok

|

Igazából csak az egyik játék, a másik pedig egy alkalmazás, amivel saját szerepjátékot hozhatsz létre.

Hirdetés

Már tényleg nem kell sokat várnunk az Epic Games Store nagy ünnepi promóciójára, melynek keretében 24 óránk lesz majd arra, hogy behúzzuk az aktuális napi ajándékot. A korábbi évek tapasztalatai alapján  érdemes lesz 5 percet szánni erre a napunkból, várhatóan most sem a szupermarketek játékos kosarának aljáról fognak válogatni, hanem AAA költségvetésű, vagy kiemelten jó indie játékokra számíthatunk.

Addig viszont nézzük inkább, mit hozott a legújabb frissítés.

Hirdetés

A hét ajándék játéka a Fort Triumph, ami készítői szerint az XCOM körökre osztott harcát és a Heroes of Might and Magic világfelfedezését vegyíti. Városokat építhetünk, kincseket gyűjtögethetünk, fejleszthetjük hőseinket.

A hét másik ajándéka az RPG in a Box, egy egyszerű játékkészítő eszköz, amivel szerepjátékokat alkothatunk szórakoztató módon. Abszolút kezdőknek tervezték, és nem ezzel lehet megalkotni a következő Skyrimet, de gyakorláshoz, kreatívkodáshoz mindenképp jó.

Mindkettőt úgy zsebelhetitek be, ha ellátogattok a linkekre kattintva a termékoldalakra, megnyomjátok a GET gombot, majd bejelentkezés után a Place Ordert.

Egy hét múlva a Saints Row IV: Re-Elected és a Wildcat Gun Machine érkeznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)