Hirdetés

Menetrend szerint jött az Epic Games Store következő ingyen játéka

|

Az ünnepi promóciónak vége, mostantól szokás szerint hetente érkezik valami új.

Hirdetés

2020 végét is meghúzta az Epic Games Store: 15 napon át 15 különböző játékot szerezhettünk be, de ha nem csaptunk le valamelyikre az ingyenessé válását követő 24 órán belül, elúszott, más került a helyére. A promóció utolsó ajándéka, a Jurassic World Evolution egy teljes hétig volt elérhető, és reméljük, mindenkinek sikerült megszereznie.

Mától ugyanis január 14-éig egy egészen más játék, a Crying Suns vár mindenkit. A taktikai rogue-lite-ban egy rejtélyes körülmények között összeomló birodalmat kell felfedeznünk egy flotta kapitányaként, minden egyes menettel egyre többet kiderítve a világról és magunkról. 

Hirdetés

A játék PC-n és MacOS-en is játszható. A szokott módon szerezhetitek meg: látogassatok el a fenti linkre, kattintsatok a GET gombra, majd fejezzétek be a "vásárlást", és máris megtalálhatjátok a könyvtáratokban.

A jövő héten a Star Wars Battlefront II Celebration Edition váltja, azt is érdemes lesz megkaparintani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)