Hirdetés

Mi a helyzet most az Epic Games ingyen játékával?

|

Most is van egy, de nem úgy, ahogy megszokhattuk.

Hirdetés

Frissítés 2022.08.18. 18:30 Közben ingyenes lett a Doom 64 is.

Korábban írtuk: Csütörtök van, elmúlt 17:00, mind tudjuk, ez mit jelent: újabb játékot ad ingyen az Epic Games Store. Most azonban azt, aki ellátogat a digitális áruház vonatkozó oldalára, nem a megszokott ajándék várja. 

Az történt ugyanis, hogy megjelent a héten az ingyenesen játszható Rumbleverse (tehát végülis van új ingyenes játék), az EGS felhasználói pedig ehhez kapnak egy csomagot. Az Iron Galaxy Studios által fejlesztett és az Epic Games Publishing gondozásában elstartolt játék egy verekedős battle royale, amiben 40 fő eshet egymásnak, és kizárólag közlharc játszik - viszont felhőkarcolók tetejéről simán levetődhetünk ellenfeleinkkel a mélybe.

Hirdetés

A Rumbleverse Boom Boxer Pack skineket tartalmaz (fejvédő, kesztyű, trikó, nadrág és cipő), egy title card hátteret és keretet, illetve egy 120 percre érvényes Fame boostert. Begyűjtéséhez a linkre kattintva el kell látogatni az aloldalra, majd a GET gombbal, bejelentkezés után lehet a miénk.

A jövő héten a Ring of Pain lesz ingyenes, egy roguelike kártyás játék para hangulattal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)