Hirdetés

Minden idők egyik legjobb szerepjátéka ingyenes lesz hamarosan

|

A Fallout cím talán nektek is mond valamit.

Hirdetés

A Bethesda Softworks játékai nem hibátlanok, de a legtöbb esetben játékmenetükkel, történetükkel, a beléjük pakolt tartalom mennyiségével kárpótolnak minket a falakon átlógó tereptárgyakért és az egyéb, kisebb-nagyobb hibákért, amiket a megjelenés utáni hónapokban sorra igyekeznek javítgatni.

2008 óta a Fallout 3 is számos patchet kapott, de ezekre nem volt szükség ahhoz, hogy többen is az év játékának válasszák. A széria idén ünnepli megszületésének 25. évfordulóját, ennek részeként teszi ingyenessé a Fallout 3: Game of the Year Editiont a Bethesda az Epic Games Store-ban.

Hirdetés

A csomagot október 20. és 27. között adhatjuk hozzá fiókunkhoz, de később bármikor letölthetjük. A GOTY kiadás az alapjáték mellett öt kiegészítőt is tartalmaz, benne van az Operation: Anchorage, a The Pitt, a Broken Steel, a Point Lookout és a Mothership Zeta is.

Emellett egyébként még egy indie játék, az Evoland lesz ingyenes, de erről úgyis szólunk a jövő héten. Addig is csináljatok helyet, ha nosztalgiáznátok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)