Hirdetés

Most egy kiváló stratégiai játékot húzhatsz be ingyen, de nem árt sietni

|

Csak korlátozott ideig ingyenes a játék, amelyben visszaköszönnek a szerep- és kártyajátékok megoldásai is.

Hirdetés

Teljes gőzzel dübörög a GOG tavaszi játékfesztiválja, minek keretében összesen 4104 játék árából csippentettek le eltérő mértékben. A kedvezmény összege némely esetben elérheti akár a 90 százalékot is, ami bizony elég vonzó ajánlat lehet bárkinek, aki szívesen használja a CD Projekt platformját. Április 4-éig, azaz hétfőig maradt még egy kis időtök szétnézni.

Ráadásul ha nem halogatjátok az utolsó pillanatig a GOG.com felkeresését, akkor még egy remekbe szabott játékot is bezsákolhattok a szláv mitológia ihlette Thea 2: The Shattering képében.

Hirdetés

Utóbbi viszonylag friss darab, 2019 májusában debütált, műfaját tekintve pedig a 4X-es stratégiai játékok közé sorolható (lásd még: Civilization, Master of Orion, Master of Magic stb.).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A MuHa Games és az Eerie Forest Studio alkotását fantasy köntösbe öltöztették, a terjeszkedésre és harcra épülő játékmenetét pedig szerepjátékos karakterfejlesztéssel és küldetésekkel dobták fel, de némi képzavarral élve még a kártyáknak is osztottak lapot.

További jó hír, hogy többjátékos mód és ingyenes DLC-k révén jelentősen kitolható az egyébként sem rövid játékidő. A Thea 2: The Shatteringet vasárnap délutánig, körülbelül fél négyig adhatjátok hozzá a fiókotokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)