Hirdetés

Most először nem játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Ezen a héten egy olyan ajánlattal élhetünk, amivel 100 dollárt spórolhatunk.

Hirdetés

Aki az elmúlt egy hétben ellátogatott az Epic Games Store-ba, és behúzta esetleg akár az Alien: Isolationt, akár a Hand of Fate 2-t, tanakodhatott azon, hogy mi a helyzet a következő ajándékkal, miért emel ki az Epic valami olyat az ingyen játékok szekciójában, ami eleve ingyenes. Kis utánajárással kiderült az igazság: egy DLC-csomagot lehet megkaparintani. 

Ezen a héten tehát az Idle Champions of the Forgotten Realms nevű, a Dungeons & Dragons világához kötődő játék játékosai örülhetnek, ugyanis ha április 29. 17:00 és május 6. 17:00 között bejelentkeznek, feloldhatják az Epic Champions of Renown csomagot, amiben számos játékbeli tárgy, láda és egyebek találhatók. Az ajánlat a régebbi és az új játékosok számára egyaránt él, viszont mindenképp el kell hozzá indítani a játékot.

Hirdetés

Ebben egyébként bajnokokat toborozhatunk, kalandozhatunk, harcolhatunk, és felfedezhetjük a Forgotten Realms világát. Az ezt kedvelők adjanak neki egy esélyt. 

A Pine fogja majd követni, egy nyílt világú, felfedezős játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)