Hirdetés

Most három Assassin's Creed lehet ingyen a tiéd

|

Adakozó kedvében van a szülinapját ünneplő Ubisoft.

Hirdetés

Már 35 éve van velünk a Ubisoft, mely fennállása során olyan sorozatokkal és multimédia-franchise-okkal ismertetett meg bennünket, mint a Rayman, a Prince of Persia, a Tom Clancy nevével fémjelzett Splinter Cell, Rainbow Six, Ghost Recon és végül, de nem utolsósorban az Assassin's Creed.

Az utóbbiból pedig e jeles évforduló alkalmából egy csomagban hármat is nekünk ajándékoz a kiadó. Magyar idő szerint november 12-én 11 óráig ingyen megszerezhetjük a teljes Assassin's Creed Chronicles trilógiát, és ehhez tényleg nem kell mást tennünk, mint párat kattintanunk, valamint bejelentkeznünk a Ubisoft Connect-fiókunkba. Szerencsére majdnem ilyen gyorsan létre lehet hozni egyet, ha még nem rendelkeztek vele.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Chronicles három részletben jelent meg 2015 áprilisa és 2016 februárja között. A China, India és Russia alcímű epizódok egy-egy aszaszin történetét mesélik el, akik a világ különböző tájain voltak aktívak, és a térbeli távolságon túl az idő is elválasztotta őket. De nem a formátum miatt számít igazán különlegesnek a csomag, hanem azért, mert a Climax alkotásai 2.5D-s platformerként öltöttek testet, miközben a szériára akkoriban jellemző játékmechanikákat is megörökölték. Igaz, ezeket némileg módosítani kellett a cél érdekében.

Amennyiben eddig kimaradt az életetekből az Assassin's Creed Chronicles, akkor itt a legjobb alkalom, hogy pótoljátok a mulasztást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)