Hirdetés

Most ingyen játszhatod az Age of Empires IV-et

|

A Relic Entertainment szeretné, ha minél többen próbálnák ki az elmúlt évek egyik legjobb stratégiai játékát. Ha megtetszett, akkor nyomott áron be is lehet húzni.

Hirdetés

Az Age of Empires IV ugyan nem kavart hatalmas port a piacon, de elég sikeres lett ahhoz, hogy felverje az RTS rajongókat évtizedes hibernációjukból. Sokan rápörögtek a Microsoft gondozásában napvilágot látott címre, és még egy egészen egészséges e-sport réteg is felépült köré.

A Relic Entertainment érthető módon nagyon büszke a munkájára, és szeretné, ha erről mindenki értesülne. Ezért aztán az Age of Empires franchise 25. évfordulója alkalmából ingyenessé vált a játék a következő néhány napra. Ha most beléptek az Xbox alkalmazásba vagy a Steam üzletébe, akkor onnan ingyen letölthetitek az Age of Empires IV-et és játszhatjátok azt egészen augusztus 28-ig.

Hirdetés

Amennyiben pedig azon túl is folytatnátok a világ meghódítását, akkor most gyakorlatilag féláron, 9 950 forintért behúzhatjátok azt. De nemcsak a franchise ünnepel, hanem az a legújabb rész is, méghozzá az első évét. Ennek keretében egy DLC-vel lepi meg a rajongókat a Relic. A tartalmi csomaggal érkező két új frakció teljesen ingyenes lesz minden Age of Empires IV tulajdonos számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)