Hirdetés

Most ingyen kipróbálhatod a Dead Space remake-et

|

Így a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy a Motive Studio alkotása tényleg felülmúlja-e az eredeti művet.

Hirdetés

Ami a videojáték-ipart illeti, 2023 eddig a remake-ek és a horror éve, aztán persze lehet, hogy a Hogwarts Legacyé, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomé, a Starfieldé vagy a Marvel's Spider-Man 2-é lesz a végelszámolásnál. A viszont kétségtelen, hogy miként a teljesen megújult Resident Evil 4-gyel, úgy az alapjairól újjáépített Dead Space-szel is kalkulálnunk kell majd, amikor az év legjobbjait nomináljuk.

Írott tesztben és videóban is dicsértük már eleget a Motive Studios értő kezei alatt életre kelt remake-et, de nincs az a cikk vagy az a felvétel (sem livestream), amelyik képes lenne teljes egészében helyettesíteni az első kézből szerzett tapasztalatokat. Ezért is örömteli, hogy most ingyen kipróbálhatjátok a Dead Space remake-et.

Hirdetés

Ehhez keressétek fel a Dead Space terméklapját a Steamen, jelentkezzetek be a fiókotokba, görgessetek le a Dead Space - Free Trial kipróbálása opcióig és nyomjatok a Játszd most gombra. Május 29-én este 19 óráig összesen 90 percet kalandozhattok a USG Ishimura fedélzetén Isaac Clarke szkafanderében, ami a végigjátszáshoz ugyan kevés, de ízelítőnek pont elegendő, ráadásul közben az is kiderül, hogy a konfigurációtok miként boldogul a sci-fi horrorral.

Bár jó ideje létezik a Steamen a visszatérítés lehetősége, ha minden igaz, a jövőben egyre több játék kap majd ingyenes próbaidőszakot, ami remek alternatívája lehet annak a módszernek, hogy kifizetjük a kiszemelt játék árát, belenézünk, aztán még az időkeret kimerítése előtt visszakérjük a pénzünket, ha nem vagyunk elégedettek a látottakkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)