Hirdetés

Most ingyen lehet a tiéd egy szuper második világháborús RTS, és a kiegészítője is

|

Ha sietsz, nemcsak a Company of Heroes 2 árát spórolhatod meg, hanem az önállóan futó Ardennes Assault bővítményét is.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a Sega átmenetileg ingyenessé teszi a második világháborús stratégiai játékok egyik legjobbikát, sor került már hasonló akcióra 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is. Ahogy akkor, úgy ezúttal is bőven elég annyit tennünk, hogy a megjelölt határidőig hozzáadjuk Steam-fiókunkhoz a Company of Heroes 2-t, ami aztán a promóciós időszak lejártával is miénk marad, ingyen.

Ha tehát lecsúsztatok a korábbi lehetőségekről, most ne hezitáljatok sokáig, hiszen mindössze pár kattintással egy remek RTS válik gyűjteményetek részévé, ráadásul még az Ardennes Assault kiegészítőt is megkapjátok az alapjátékon felül. Mindezt május 31-én 19:00-ig tehetitek meg, utána ismét fizetőssé válnak a most térítésmentesen kínált tartalmak.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan a Sega 75 százalékot vágott a teljes Company of Heroes franchise-t felölelő csomag árából, de a második rész kiegészítőinek és DLC-inek legtöbbje külön-külön is megvásárolható ugyanekkora kedvezménnyel. Ennél sokkal rosszabb ajánlattal is találkoztunk már.

Ha kedvelitek a műfajt és a miliőt, ám eddig kihagytátok a játékot, csak egyet tudunk tanácsolni: mindenképpen adjatok neki egy esélyt! Főleg így, hogy egy filléretekbe sem kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)