Hirdetés

Most ingyen lehet tiéd a Mafia, de nem árt sietned

|

A 20. évforduló alkalmából átmenetileg ingyenessé tette a 2K Games a világ legjobb maffiás játékát.

Hirdetés

Sok mindenre jók a szép kerek jubileumok a játékiparban, nem csak arra, hogy megünnepeljünk egy arra méltó klasszikust. Példának okért az ilyen alkalmak remek apropót szolgáltatnak ahhoz is, hogy az aktuális jogtulajdonos bejelentsen egy újrakiadást (remaster, remake-et), az adott franchise bővítését spin-off vagy teljes értékű folytatás révén, de az sem ördögtől való, ha épp más médiumok, az élőszereplős és animációs filmek, illetve sorozatok, netán a regények vagy képregények világának meghódítása a kitűzött cél.

És persze az is egy lehetőség, hogy a hírverést kihasználva, sőt a publicitást fokozva nagylelkűnek mutatkoznak a kiadók és fejlesztők, ingyen bocsátják a közönség rendelkezésére a nemritkán már nagykorúvá érett játékot.

Hirdetés

A 2K Games a Mafia 20. évfordulója okán egyrészt mindenkit biztosított afelől, hogy még távolról sem ért véget a széria pályafutása, vagyis készül a Mafia 4, másrészt pedig beharangozta, hogy bárki ingyen hozzáadhatja gyűjteményéhez az ünnepeltet: a Mafia eredeti kiadását (és nem a remake-et, azért a jófejségnek is van határa...)

A szóban forgó klasszikusról viszont elmondhatjuk, hogy bár nem múltak el felette nyomtalanul az évek, bőven maradt benne kraft, ezért annak, aki szívesen adja át magát egy fordulatokban bővelkedő, az elsőtől az utolsó percéig izgalmas történet élvezetének, vétek lenne ezt a lehetőséget elmulasztania. A promóciós időszak szeptember 5-én este 19 órakor ér véget, addig a fenti linkre kattintva tudjátok megkaparintani a Mafiát a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)