Hirdetés

Most ingyen pörgetheted a Call of Duty: Vanguard multiját

|

A következő néhány napra a Call of Duty: Vanguard minden pályája és játékmódja megnyílt a potyázó nagyközönség előtt.

Hirdetés

Ha az ára miatt hanyagoltad eddig a Call of Duty: Vanguard multiját, akkor most van egy jó hírünk a számodra. Az Activision beindította a lövölde ingyenes hétvégéjét, aminek keretein belül minden játékmód és minden pálya ingyen kipróbálható. Ez azt jelenti, hogy egészen május 24-ig szabadon élvezheted a Season 3 minden újdonságát, a korábbi tartalmakkal együtt.

Ha úgy döntenél, hogy letöltöd a játékot, és beugrasz a darálóba, akkor érdemes tudnod, hogy minden elért eredményedet megőrzi majd a szerver. A legközelebbi ingyenes időszak alkalmával vagy a játék megvásárlása után ott folytathatod majd a karriered, ahol abbahagytad.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard most akciósan megvásárolható PC-n a Battle.net üzletében és az Xbox Store-ban, így a szokásosnál olcsóbban tudjátok behúzni a játékot, ha a hétvége után is folytatnátok azt.

Szükség is van az ehhez hasonló akciókra, ugyanis az örök listavezető Call of Duty fénye kissé megkopott, a napokban például kiderült, hogy az Egyesült Államokban a Vanguard eladási számait az Elden Ring megdöntötte. Ilyesmi eddig azért nem nagyon fordulhatott elő.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)