Hirdetés

Most ingyen próbálhatjátok ki a F1 2020-at

|

PlayStation 4-en és Xbox One-on is élesedett a F1 2020 ingyenes trial verziója.

Hirdetés

Akik olvasták a F1 2020-ról készült tesztünket, azok már tudják, hogy Paca szerint a Codemasters nyáron megjelent játéka még a tavalyi részt is sikeresen felülmúlta. Ha esetleg ti is már jó ideje szemeztek a játékkal, de eddig még nem határoztátok el magatok a vásárlás mellett, akkor örömteli hírrel szolgálhatunk: a konzolokra, tehát PS4-re és Xbox One-ra már letölthető a trial verzió, amit bárki szabadon kipróbálhat - sajnos ezúttal a PC-s pajtások kimaradtak a mókából.

Hirdetés

A F1 2020 próbaverziója a Stájerországbéli osztrák versenypályát, vagyis a Red Bull Ringet tartalmazza, amin akár osztottképernyős módban is mehet a száguldozás. Kipróbálható továbbá a játékosbarát, "casual" mód is, ezt választva könnyebb lesz a váltás, és kevesebb büntetést kapunk a szabálytalanul bevett kanyarokért és a gyep érintéséért.

A karriermódról ugyan le kell mondanunk ebben a kvázi demóban, illetve online futamokat sem indíthatunk, de például a My Team játékmódba bele lehet kukkantani, itt a szezon első hétvégéjét nyomhatjátok le választott csapatotokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)