Hirdetés

Most ingyen próbálhatod ki a Star Citizent és annak hajóit

|

Ha kíváncsi vagy az ipar egyik legvitatottabb grandiózus termékére, akkor most egy ingyenes Star Citizen hét vár rád.

Hirdetés

Mindenki mondott már mindenfélét a Star Citizenről, annak fejlesztéséről. Grath kolléga szerint az egész játék egy be nem váltott ígéret tragédiája, de akárhogy is, az alfa folyamatosan kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket, és tartalmi bővítéseket. Valamerre halad a dolog, csak ki tudja hova.

Akárhogy is, az alfa 3.17-es csomagját megünneplendő a fejlesztőcsapat megnyitotta az űr kapuit mindenki előtt: a Star Citizen most ingyen letölthető és játszható május 31-ig.

Ez egyébként nem csak az újonnan belépő kíváncsi játékosoknak jó hír, mivel a belépővel együtt az összes űrhajó is ingyenessé vált.

Hirdetés

Mindenki beugorhat, és mehet egy kört szívének választottjával, még akkor is, ha egyébként a nevetséges árak mellett nem engedhetné meg magának a luxus űrjárgányok terelgetését.

A 3.17-tel egyébként nemcsak a tesztvezetés és az ingyenes játékalkalom, de egy új helyszín, és új űrhajók is érkezetek. Ha veterán pilótaként nem tudod, hogy mit kezdj magaddal, akkor legalább az Orison Landing meglátogatásának kedvéért érdemes lehet benézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)