Hirdetés

Most ingyen töltheted a Tell Me Why első részét

|

A Dontnod a többi epizódot is komolyan leárazta.

Hirdetés

A Dontnod legutóbbi kalandjátéka egy árván maradt ikerpárról szólt, akiknek a mi irányításunkkal kellett szembenézni egy sorsfordító éjszaka homályos emlékeivel. A Tell Me Why mesés tájakat, pár érzelmi gyomrost és a kényesebb témák példás érettséggel való kezelését kínálja, amikhez nem egy probléma társult, de így is megérdemli a figyelmünket.

A Game Pass előfizetők egy ideje már hozzáférhetnek a három epizódra bontott történethez, azonban most mindenkinek lehetősége van belekóstolni a Life is Strange fejlesztőinek emlékmechanikával megfűszerezett kalandjába.  

Hirdetés

A stúdió Steamen jelentette be, hogy a Tell Me Why legelső fejezete szabadon tölthetővé vált minden platformon (PC-n és Xbox konzolokon), ráadásul a Valve rendszerében és a Microsoft Store-on is 50 százalékkal olcsóbban szerezhetik be a második és harmadik epizódot azok, akiknek megtetszett a játék. 

A Dontnod Entertainment egyébként számos játékon dolgozik jelenleg is, szóval amíg kíváncsian várjuk, hogy mivel jelentkeznek legközelebb, addig töltsétek a Tell Me Why-t és írjátok meg nekünk, hogy melyik játékukhoz szeretnétek folytatást (a Life is Strange-hez állítólag már készül). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)